Milánské rizoto - Recepty online

Milánské rizoto

Suroviny: Na 4 porce: 320g rýže, 40g hovězího morku, 50g másla, 6dl vývaru, 4lžíce bílého vína, 1 cibule, strouhaný parmazán (čedar), špetka šafránu, mletý pepř, sůl

Postup přípravy: Na části rozehřátého másla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vmícháme jemně nakrájený morek. Přidáme přebranou, propláchnutou a spařenou rýži, vše podlijeme vínem a dusíme, až se víno odpaří. Rýži osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a za stálého míchání přivedeme do varu. Rizoto okořeníme šafránem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Rizoto dáme na mísu, pokapeme zbylým rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem.

««« Předchozí recept: Párek v listovém těstě Následující recept: Grilovaná vepřová žebírka »»»

| 24. 06. 2008 10.44 | Rýžové pokrmy, Italská kuchyně | trvalý odkaz | tisk | 2624x

Chutnal Vám recept Milánské rizoto?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů