Polévka z vepřového masa - Recepty online

Polévka z vepřového masa

Suroviny: 400g vepřového masa, 200g kořenové zeleniny, 20g tuku, 2l vody, sójová omáčka, pepř, sůl, pórek nebo petrželová nať

Postup přípravy: Pečlivě omyté vepřové maso vložíme do mírně osolené vody, přivedeme k varu a dále vaříme na mírném ohni (můžeme použít i maso skopové). Orestujeme na pánvičce plátky zeleniny a přidáme k masu asi 15 minut před dokončením. Jakmile je maso krásně měkké vytáhneme ho nakrájíme na menší kousky a po zavaření zavářky vložíme zpět do polévky. Přidáme kousky pórku nebo petrželové natě. Dochutíme kořením (sójová omáčka, sůl, pepř). Ze zavářek doporučujeme krupky nebo rýži nebo se polévka může podávat i bez zavářky.

««« Předchozí recept: Boršč Následující recept: Česneková polévka »»»

| 27. 07. 2008 11.10 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 1210x

Chutnal Vám recept Polévka z vepřového masa?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů