Pikantní kapr - Recepty online

Pikantní kapr

Suroviny: 4 porce kapra, 30 g anglické slaniny, 4 stroužky česneku, 1/2 lžičky čili koření, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl, olej

Postup přípravy: Očištěné porce kapra potáhneme proužky slaniny, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, poprášíme paprikou a nepatrným množstvím čili. Pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách pod pokličkou. Porce ryby přeléváme výpekem. Podáváme nejlépe s brambory.

««« Předchozí recept: Smažené plněné kuřecí řízky Následující recept: Sýrová roláda »»»

| 30. 07. 2008 22.36 | Ryby | trvalý odkaz | tisk | 738x

Chutnal Vám recept Pikantní kapr?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů