Králík na paprice - Recepty online

Králík na paprice

Suroviny: 1 králičí předek, 50 g tuku, 40 g polohrubé mouky, 1 cibule, 2 lžičky sladké papriky, 250 ml smetany, sůl, vývar z hlavy

Postup přípravy: Maso očistíme, nakrájíme na porce, cibuli jemně nakrájíme a osmažíme na tuku. Přidáme sladkou papriku, osolené maso a podlijeme vývarem z hlavy. Dusíme, dokud není maso měkké, potom jej vyndáme, do šťávy přilijeme smetanu s rozmíchanou moukou, prohřejeme a vrátíme zpět do omáčky. Vhodná příloha je houskový nebo bramborový knedlík.

««« Předchozí recept: Zapečené žampiony se šunkou Následující recept: Čína s ananasem a arašídy »»»

| 31. 07. 2008 13.08 | Králičí maso | trvalý odkaz | tisk | 1538x

Chutnal Vám recept Králík na paprice?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů