Kapustové karbanátky - Recepty online

Kapustové karbanátky

Suroviny: 1 větší kapusta, 150 až 200 g vařeného uzeného masa nebo točeného salámu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, mletý pepř, majoránka, 2 vejce, strouhanka, ztužený tuk na smažení, sůl

Postup přípravy: Očištěnou kapustu opereme, rozkrojíme na čtvrtky a ve vroucí mírně osolené vodě uvaříme do poloměkka. Scedíme, vymačkáme a umeleme spolu s masem a s cibulí. Přidáme česnek utřený se solí, pepř a rozemnutou majoránku a směs spojíme žloutky. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Tvoříme ploché karbanátky, obalujeme je v rozšlehaných bílcích a ve strouhance a po obou stranách smažíme dozlatova. Podáváme teplé s bramborovou kaší a se salátem nebo studené s chlebem.

««« Předchozí recept: Zapékané cukety s rajčaty Následující recept: Černá zvěřina na česneku »»»

| 31. 07. 2008 13.27 | Zelenina | trvalý odkaz | tisk | 2460x

Chutnal Vám recept Kapustové karbanátky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů