Černá zvěřina na česneku - Recepty online

Černá zvěřina na česneku

Suroviny: 1,5 kg zvěřiny, 4 stružky česneku, 150 g slaniny, 100 g másla, 1 lžíce octa, 1/4 l kyselé smetany, sůl

Postup přípravy: Zvěřina (nejlépe z kýty) se protká hustě na nudličky nakrájenou slaninou a česnekem. Zbylou slaninu a máslo dáme rozehřát a na něj vložíme proslaněnou a osolenou zvěřinu. Pečeme zvolna, přikryté, a po 1/2 hodině podlijeme slabě vodou se lžíci octa. Když zvěřina začíná měknout, dopečeme jí zprudka v troubě do červena a přitom jí poléváme kyselou smetanou. Jako přílohu doporučujeme brambory.

««« Předchozí recept: Kapustové karbanátky Následující recept: Zajíc na houbách »»»

| 31. 07. 2008 13.31 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 1419x

Chutnal Vám recept Černá zvěřina na česneku?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů