Zajíc na houbách - Recepty online

Zajíc na houbách

Suroviny: 600 g zaječího masa, 30g tuku, 1 cibule, 10 g sušených hub nebo 100 g čerstvých hub, mletý pepř, sladká paprika, trochu mouky, mletý kmín

Postup přípravy: Na tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a na kousky rozkrájené zaječí maso. Trochu je opečeme, osolíme, přidáme mletý pepř, mletý kmín, spařené houby a dusíme je za stálého podlévání. Když je maso měkké, šťávu zaprášíme moukou a povaříme.

««« Předchozí recept: Černá zvěřina na česneku Následující recept: Srnčí perkelt »»»

| 31. 07. 2008 13.34 | Zvěřina, Houbové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1333x

Chutnal Vám recept Zajíc na houbách?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů