Srnčí perkelt - Recepty online

Srnčí perkelt

Suroviny: 1,2 kg srnčí zvěřiny, 150g vepřového sádla, 3 cibule, 40g sladké papriky, 150g rajčat nebo 80g protlaku, 150g paprikových lusků, sůl

Postup přípravy: Zvěřinu nakrájíme na kostky. Na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostičky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. Vhodné přílohy jsou brambory, rýže, okurka nebo salát.

««« Předchozí recept: Zajíc na houbách Následující recept: Myslivecký guláš »»»

| 31. 07. 2008 17.54 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 1735x

Chutnal Vám recept Srnčí perkelt?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů