Myslivecký guláš - Recepty online

Myslivecký guláš

Suroviny: 600g zvěřiny bez kostí (jelen, srnec, divočák, zajíc), 60g slaniny, 2 až 3 menší cibule, mletá sladká paprika, 2 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, kmín, sůl, majoránka, 6 až 7 středně velkých hříbků, vývar podle potřeby, 2 lžíce hladké mouky, bylinkové koření, 1 až 2 stroužky česneku

Postup přípravy: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Potom přidáme a zpěníme sladkou mletou papriku, vmícháme rajčatový protlak a na kostky nakrájené maso ze zvěřiny, pepř, kmín, sůl a dusíme za občasného podlévání vodou, až je maso napůl měkké. Potom guláš vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou nebo vývarem, rozmícháme a dusíme do měkka. Před dokončením přidáme pokrájené hříbky, jemně nakrájenou bylinkovou směs, utřený česnek a majoránku. Jako přílohu podáváme houskové knedlíky nebo chléb.

««« Předchozí recept: Srnčí perkelt Následující recept: Maďarský kančí guláš »»»

| 31. 07. 2008 17.58 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 2331x

Chutnal Vám recept Myslivecký guláš?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů