Maďarský kančí guláš - Recepty online

Maďarský kančí guláš

Suroviny: 600 až 700g černé zvěřiny z krku nebo plece, 1 cibule, 5 lžic sádla, 1 lžička sladké mleté papriky, vývar, majoránka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce hladké mouky, sůl, kmín

Postup přípravy: Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme nejlépe s vařenými brambory a nakládanými houbami.

««« Předchozí recept: Myslivecký guláš Následující recept: Kapustové řízky »»»

| 31. 07. 2008 18.00 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 4091x

Chutnal Vám recept Maďarský kančí guláš?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů