Zeleninové rizoto - Recepty online

Zeleninové rizoto

Suroviny: 200g rýže, 100g mrkve, 40g nízkotučného sýra na strouhání, 20g másla (rostlinného tuku), 2lžíce sterilovaného hrášku, petrželka, sůl

Postup přípravy: Rýži propláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě. Očištěnou mrkev pokrájíme na kostičky, podlijeme trochu vodou a dusíme ji doměkka. Přidáme okapaný sterilovaný hrášek, kousek másla a zeleninu prohřejeme. Potom vmícháme uvařenou rýži, sekanou petrželku a rizoto podle chuti přisolíme. Z rizota tvoříme bochánky, vyklápíme je na připravené talíře a sypeme strouhaným sýrem.

««« Předchozí recept: Bezinková šťáva Následující recept: Bramborová polévka »»»

| 29. 04. 2008 09.29 | Zelenina, Rýžové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1249x

Chutnal Vám recept Zeleninové rizoto?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů