Pikantní omáčka - Recepty online

Pikantní omáčka

Suroviny: 200g majonézy, 1dl šlehačky, 5 nakládaných cibulek v octě, sterilovaná okurka, kapary, sardelky, několik nakládaných žampiónů, citrónová kůra, 2 lžíce citrónové šťávy, kerblík, 2 lžičky cukru, sůl

Postup přípravy: Nakládané cibulky, oloupané sladkokyselé okurky, sardelky, žampióny, citrónovou kůru a kerblík rozsekáme na jemnou kašičku. K majonéze přimícháme citrónovou šťávu, přidáme cukr, rozsekanou kašičku z uvedených surovin až vznikne hustá pikantní omáčka. Omáčku podáváme k teplým i studeným masům, ke smaženým rybám a zeleninám.

««« Předchozí recept: Fazolová omáčka Následující recept: Bacardi koktejl »»»

| 01. 08. 2008 13.30 | Omáčky | trvalý odkaz | tisk | 1028x

Chutnal Vám recept Pikantní omáčka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů