Omeleta s hráškem - Recepty online

Omeleta s hráškem

Suroviny: 500g zmraženého nebo sterilovaného hrášku, 2 lžíce másla, 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžičky soli, 8 vajec, 4 lžíce mléka, pepř

Postup přípravy: Hrášek propláchneme a necháme okapat. Máslo rozehřejeme, vsypeme okapaný hrášek, osladíme a osolíme a chvíli dusíme. Pak necháme na teple. Vždy dvě vejce a 1 lžíci mléka osolíme a opepříme, rozšleháme a vlijeme na pomaštěnou pánev. Posypeme čtvrtkou připraveného hrášku a smažíme. Když je omeleta po jedné straně osmažená, obrátíme ji a usmažíme i druhou stranu. Horkou omeletu svineme nebo jen přeložíme na půlku a podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem a s vařenými brambory.

««« Předchozí recept: Francouzská cibulačka Následující recept: Rybí salát »»»

| 04. 08. 2008 19.59 | Vegetariánská jídla, Teplé předkrmy | trvalý odkaz | tisk | 778x

Chutnal Vám recept Omeleta s hráškem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů