Moravský vrabec - Recepty online

Moravský vrabec

Suroviny: 300g bůčku bez kosti, 300g vepřové plece, 50g hladké mouky, 20g tuku, 80g česneku, 1 větší cibule, kmín, sůl

Postup přípravy: Bůček (zbavíme kostí) a vepřové plece omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky. Dáme do tukem vymazeného pekáče, mírně osolíme, nakmínujeme, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, nadrobno nasekaným česnekem, podlijeme trochou vody a za občasného přelévání výpekem a podléváním vody pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, rozředíme vodou a za občasného míchání vaříme 20 minut. Na závěr podle potřeby přisolíme, procedíme, maso dáme zpět a již jen krátce podusíme.

««« Předchozí recept: Bramborová polévka Následující recept: Debrecínky v bramborovém těstě »»»

| 29. 04. 2008 20.16 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1734x

Chutnal Vám recept Moravský vrabec?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů