Dušené hovězí maso s mrkví - Recepty online

Dušené hovězí maso s mrkví

Suroviny: 200g hovězího masa, 200g mrkve, 20g másla, 10g hladké mouky, citrónová šťáva, petržel, sůl

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kousky a lehce na sucho osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. K poloměkkému masu přidáme pokrájenou mrkev a kuličku z mouky a másla. Dále dusíme doměkka. Přikyselíme citrónovou šťávou a okořeníme nasekanou petrželkou.

««« Předchozí recept: Ananasová bowle Následující recept: Fazolový salát »»»

| 08. 08. 2008 15.30 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 3901x

Chutnal Vám recept Dušené hovězí maso s mrkví?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů