Omáčka z čerstvých rajčat - Recepty online

Omáčka z čerstvých rajčat

Suroviny: 700g čerstvých rajčat, 1 stroužek česneku, 1 lžíce oleje, cukr, petržel, sůl

Postup přípravy: Rajčata ponoříme na cedníku do vařící vody, necháme je chvíli ponořené. Pak je oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a podusíme na rozehřátém oleji s rozetřeným česnekem. Nakonec osolíme a vmícháme nadrobno nasekanou petrželku. Dochutíme cukrem.

««« Předchozí recept: Dušené kysané zelí Následující recept: Čokoládová poleva »»»

| 08. 08. 2008 15.56 | Omáčky | trvalý odkaz | tisk | 808x

Chutnal Vám recept Omáčka z čerstvých rajčat?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů