Grilovaná rajčata s parmezánem - Recepty online

Grilovaná rajčata s parmezánem

Suroviny: 8 rajčat, 40g másla promíchaného s provensálskými bylinkami, 100g parmezánu, olej na potření plechu

Postup přípravy: Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Pečící plech potřeme olejem. Vršek rajčat nařízněte do hloubky asi 1/2 cm ve tvaru kříže. Položte je na plech řezem nahoru a přibližně 15 minut je pečte. Potom do řezu vložte lžičku bylinkového másla. Parmezán jemně nastrouháme a posypte jím rajčata. Zvyšte teplotu na 250 stupňů a přibližně 5 minut nejlépe pod grilem dopečte.

««« Předchozí recept: Smažený květák v sýrovém těstíčku Následující recept: Pikantní salátová směs »»»

| 22. 08. 2008 13.38 | Zelenina, Sýrové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1703x

Chutnal Vám recept Grilovaná rajčata s parmezánem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů