Grilovaný pstruh se slaninou - Recepty online

Grilovaný pstruh se slaninou

Suroviny: 4 pstruzi, plátky anglické slaniny, 4 plátky másla, šťáva z 1 citrónu, sladká mletá paprika, sůl

Postup přípravy: Vykuchané pstruhy očistíme, opláchneme, osušíme, zevnitř i na povrchu mírně osolíme, dovnitř vložíme kousek másla, uvnitř i na povrchu pokapeme polovinou citrónové šťávy a obalíme plátky anglické slaniny. Upevníme je do drátěného grilovacího košíčku a na rozpáleném roštu grilujeme 5 – 7 minut z každé strany. Slanina musí být křupavá. Přeložíme maso na talíře, pokapeme zbytkem citrónové šťávy a poprášíme mletou paprikou.

««« Předchozí recept: Grilované kuře na kari Následující recept: Pivní klobásy v housce »»»

| 27. 08. 2008 10.39 | Grilování | trvalý odkaz | tisk | 1356x

Chutnal Vám recept Grilovaný pstruh se slaninou?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů