Pivní klobásy v housce - Recepty online

Pivní klobásy v housce

Suroviny: 4 grilovací klobásy, 4 malé bagety, 2 cibule, 400 ml piva, olivový olej, hořčice, pepř, sůl

Postup přípravy: Na mělkou pánev nalijeme pivo a dáme do něj grilovací klobásy, které na několika místech lahce nařízneme. Pánev položíme na rozpálený gril a asi 15 minut klobásy vaříme. Mezitím oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky (kolečka), dáme na čtverec z alobalu, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Zabalíme důkladně do alobalu a dáme péct na gril vedle pánve s klobásami. Po 15 minutách cibuli i pánev z grilu odstavíme, klobásy vytáhneme z piva, necháme okapat a rozložíme je ještě samotné na gril, kde je krátce opečeme, asi 5 minut. Bagety rozřízneme podélně na poloviny a opečeme na okraji grilu asi 2 minuty dokřupava. Opečené klobásy vložíme do pečiva, pokapeme hořčicí, posypeme grilovanou cibulí z alobalu a podáváme.

««« Předchozí recept: Grilovaný pstruh se slaninou Následující recept: Bramborová polévka s houbami »»»

| 27. 08. 2008 10.44 | Grilování | trvalý odkaz | tisk | 11149x

Chutnal Vám recept Pivní klobásy v housce?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů