Srbské rizoto - Recepty online

Srbské rizoto

Suroviny: 400 g libového vepřového masa, 40 g oleje, 1 cibule, 200 g zelených paprik, 300 g rýže, 60 g ementálu nebo eidamu, rajčatový protlak, mletá paprika, pepř, sůl

Postup přípravy: Propláchlou rýži podusíme doměkka. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mletou papriku a zamícháme. Na zpěněnou cibuli s paprikou vložíme drobně rozkrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Potom podlijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme. K poloměkkému masu přidáme rozkrájené papriky, rajčatový protlak a dodusíme vše doměkka. Měkké maso s paprikami i se šťávou smícháme s dušenou rýží a dobře promícháme. Sběračkou namočenou v horké vodě tvoříme bochánky a vyklápíme je na talíře. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

««« Předchozí recept: Rýžový nákyp s ovocem Následující recept: Rýžové krokety se špenátem »»»

| 27. 08. 2008 11.02 | Rýžové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 17001x

Chutnal Vám recept Srbské rizoto?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů