Vepřové kotlety se zeleninou - Recepty online

Vepřové kotlety se zeleninou

Suroviny: 4 kotlety, olej, 2 rajčata, 2 sterilované okurky, 1 menší jablko, 100g žampiónů, 2 cibule, 3 lžíce kečupu, petrželka, sůl, grilovací koření

Postup přípravy: Kotlety nakrojíme asi třikrát po obvodu a částečně od kosti, naklepeme , lehce osolíme, okořeníme a necháme chvíli odležet. Rajčata spaříme vařící vodou, necháme stát asi 10 vteřin, pak je z vody vyjmeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Okurky a jablko nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, zpěníme na oleji, přidáme žampióny nakrájené na plátky a osmahneme. Přidáme rajčata, okurky a jablko, krátce podusíme, pak přidáme kečup, usekanou petrželku a směs dobře prohřejeme a osolíme. Kotlety zvolna opečeme po obou stranách na oleji, po změknutí přeložíme na talíře, pokapeme je vypečenou šťávou s tukem a obložíme horkou zeleninou. Hned podáváme. Vhodná příloha jsou brambory nebo rýže.

««« Předchozí recept: Bloody Bronx Následující recept: Kotleta se šunkovou omáčkou »»»

| 28. 08. 2008 09.22 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 2656x

Chutnal Vám recept Vepřové kotlety se zeleninou?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů