Cikánská pečínka - Recepty online

Cikánská pečínka

Suroviny: 4 plátky ze svíčkové, 4 plátky slaniny, 1 cibule, lžíce oleje, sůl

Postup přípravy: Plátky ze svíčkové naklepeme, osolíme a potřeme olejem. Kolik plátků masa, tolik plátků slaniny, a stejně tak na kolečka nakrájíme cibuli. Na kovovou jehlu, „špíz“ napichujeme pak střídavě maso, cibuli a slaninu. Opékáme na pánvi v rozpáleném oleji. Podáváme s hořčicí, s worcesterovou omáčkou, s okurkou a s chlebem nebo s brambory.

««« Předchozí recept: Kotleta se šunkovou omáčkou Následující recept: Hovězí maso s koprovou omáčkou »»»

| 28. 08. 2008 09.30 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 1010x

Chutnal Vám recept Cikánská pečínka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů