Portugalská studená polévka - Recepty online

Portugalská studená polévka

Suroviny: 1 l hovězího vývaru světlého, 4 rajčata, 2 lžíce oleje, 1/10 l přírodního červeného vína, sůl, cukr, mleté papriky, citrónová šťáva

Postup přípravy: Rajčata rozčtvrtíme, ve vlastní šťávě krátce podusíme a prolisujeme. K protalaku přilijeme hotový vývar z masa, přidáme olej, víno, osolíme, okořeníme a trochu přikyselíme. Polévka musí být pikantní, v chuti sladkokyselá. Dobře vychlazenou a prošlehanou polévku můžeme podávat. Vhodná příloha: suchary

««« Předchozí recept: Hovězí maso s koprovou omáčkou Následující recept: Jahodová polévka mléčná »»»

| 29. 08. 2008 17.05 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 679x

Chutnal Vám recept Portugalská studená polévka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů