Hovězí dušené s hořčicí - Recepty online

Hovězí dušené s hořčicí

Suroviny: 400g hovězího masa, mletý popř, sůl, hořčice, 40g sádla nebo oleje, 40g cibule, 20g hladké mouky

Postup přípravy: Hovězí maso nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Plátky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a rychle upečeme na horkém sádle po obou stranách. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a chvíli dusíme ve vlastní šťávě. Podléváme horkou vodou a dusíme do měkka. Nakonec zaprášíme moukou. Podáváme s brambory a kyselou okurkou.

««« Předchozí recept: Čokoládový punč Následující recept: Kuřecí perkelt »»»

| 03. 05. 2008 13.14 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 1221x

Chutnal Vám recept Hovězí dušené s hořčicí?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů