Kuřecí perkelt
Suroviny: 1 větší kuře, 50g másla, 60g cibule, červená paprika, pepř, 10g mouky, sůl
Postup přípravy: Očišťěné a vykuchané kuře pokrájíme na kousky. Na rozpuštěném másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájené kuře, sůl a přikryté pomalu dusíme ve vlastní šťávě. Podléváme horkou vodou a dusíme do měkka. Udušené kuře zaprášíme moukou, chvíli povaříme a podáváme s noky.
««« Předchozí recept: Hovězí dušené s hořčicí Následující recept: Pečený pstruh »»»
online recepty | 03. 05. 2008 13.17 | Drůbeží maso | trvalý odkaz | tisk | 1663x
Chutnal Vám recept Kuřecí perkelt?
Rss receptů |
Rss komentářů |
Statistika |
Kontakt
Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů