Rýnská pánev - Recepty online

Rýnská pánev

Suroviny: 6 středně velkých brambor, 4 cibule, 3/4kg libového uzeného bůčku, 2 kelímky zakysané smetany, sůl, pepř

Postup přípravy: Syrové brambory nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka, vařený uzený bůček na kostičky. Všechno společně orestujeme na velké pánvi, osolíme, opepříme. Dva kelímky zakysané smetany zředíme šálkem vývaru a prolijeme směsí. Pečeme v troubě zvolna asi 1 hodinu.

««« Předchozí recept: Barončiny řezy Následující recept: Tiramisu »»»

| 13. 09. 2008 09.15 | Bramborové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1728x

Chutnal Vám recept Rýnská pánev?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů