Vepřové v pivní omáčce - Recepty online

Vepřové v pivní omáčce

Suroviny: 500g vepřového masa, 2 cibule, 8 lžic oleje, 125ml světlého piva, 125ml smetany, 1 lžíce kremžské hořčice, pepř, sůl, 1 sáček bramborového těsta, 1/2 hlávky bílého zelí, 2 lžíce octa, 1 lžička kmínu

Postup přípravy: Maso nakrájíme na plátky. Oloupeme cibuli a pokrájíme na kolečka. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a cibuli na něm osmahneme. Přidáme maso a opečeme ho. Plátky vyjmeme a odložíme stranou do tepla. Omáčku zalijeme vývarem, pivem a smetanou. Přidáme hořčici, osolíme, opepříme a přivedeme do varu. Maso vrátíme zpěz do omáčky a dusíme asi 5 minut. Podle návodu na sáčku připravíme bramborové těsto. Vytvarujeme z něj placky, které nasucho opékáme v teflonové pánvi. Drobně nakrouháme zelí. Připravíme si marinádu. Smísíme ocet, 6 lžic oleje, sůl, pepř a kmín. Dresinkem přelijeme zelí a necháme alespoň 30 minut stát.

««« Předchozí recept: Sváteční sýrová roláda Následující recept: Pikniková pizza »»»

| 13. 09. 2008 09.19 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 772x

Chutnal Vám recept Vepřové v pivní omáčce?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů