Křenová omáčka - Recepty online

Křenová omáčka

Suroviny: 1/2 l mléka, 2 lžíce polohrubé mouky, 2 lžíce jemně nastrouhaného křenu, 2 lžíce jemně nastrouhaných oloupaných mandlí, 1 lžíce másla, 1 lžička cukru, sůl

Postup přípravy: Ve studeném mléce rozmícháme mouku, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme asi 20 minut, pak sejmeme z ohně a do omáčky vmícháme jemně nastrouhaný křen, oloupané a nastrouhané mandle, vmícháme máslo a podle chuti přisolíme a přisladíme. Krémově hustou křenovou omáčku podáváme k vařenému uzenému masu, k vařenému hovězímu nebo ji podáváme s vařenými vejci.

««« Předchozí recept: Čočka se zeleninou Následující recept: Houbové řízky »»»

| 20. 09. 2008 15.37 | Omáčky | trvalý odkaz | tisk | 3164x

Chutnal Vám recept Křenová omáčka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů