Vepřový guláš - Recepty online

Vepřový guláš

Suroviny: 1/2kg vepřového masa z plecka, 40g sádla, 120g cibule, červená paprika, sůl, pepř, kmín, 20g mouky

Postup přípravy: Vepřové maso pokrájíme na kostky. Na rozpuštěném sádle zpěníme cibuli, přidáme červenou papriku, maso, sůl, pepř, kmín a vše dusíme ve vlastní šťávě. Podléváme horkou vodou a dusíme do měkka. Hotový guláš zaprášíme moukou a dusíme.

««« Předchozí recept: Pečený pstruh Následující recept: Ražniči »»»

| 03. 05. 2008 13.24 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 2157x

Chutnal Vám recept Vepřový guláš?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů