Drůbková polévka - Recepty online

Drůbková polévka

Suroviny: drůbky: hlava, krk, křídla, srdce, 150g kořenové zeleniny, 50g nudlí, 2,5 l vody, muškátový květ, petrželka, sůl

Postup přípravy: Očištěné drůbky vaříme v osolené vodě asi 2–3 hodiny. Asi půl hodiny před dovařením přidáme očištěnou kořenovou zeleninu. Až jsou drůbky měkké, polévku procedíme a zavaříme nudle. Zeleninu nakrájíme a přidáme do polévky. Okořeníme muškátovým květem a petrželkou. Maso z drůbků nakrájíme a vložíme do polévky.

««« Předchozí recept: Zapečená mořská štika Následující recept: Rajská polévka »»»

| 06. 10. 2008 11.49 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 831x

Chutnal Vám recept Drůbková polévka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů