Lečo po maďarsku - Recepty online

Lečo po maďarsku

Suroviny: 250 g klobásy, 6 velkých zelených paprik, 4 velká rajčata, 2 cibule, 2 lžíce oleje ( popř. sádla), 1 lžička červené mleté sladké papriky, 1 lžička červené mleté pálivé papriky, mletý pepř, sůl, vegeta

Postup přípravy: Rajčata i papriky dobře omyjeme, papriky zbavíme semeníku, oboje nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na menší plátky. Klobásu také oloupeme a pokrájíme na tenčí kolečka. Ve větším hrnci rozehřejeme olej ( nebo sádlo) a zpěníme cibuli, pak hrnec stáhneme z přímého ohně a zaprášíme cibuli mletými paprikami (neměly by projít varem, jinak papriky zhořknou). Do hrnce také přidáme pokrájenou klobásku, papriky a rajčata a vše za občasného míchání dusíme. Dochutíme solí, vegetou a pepřem. Když je zelenina měkká a šťáva částečně vydušená, máme hotovo. V případě potřeby znovu dochutíme solí a pepřem a podáváme horké.

««« Předchozí recept: Rajská polévka Následující recept: Kuře na rožni »»»

| 06. 10. 2008 12.00 | Zelenina, Uzeniny | trvalý odkaz | tisk | 2311x

Chutnal Vám recept Lečo po maďarsku?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů