Kuře na rožni - Recepty online

Kuře na rožni

Suroviny: 1 kuře, máslo Marináda: 4 stroužky česneku, 1 lžička rozpuštěného másla, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžička oleje, 1 lžička chilli nebo pálivé papriky, 1/2 lžičky práškového cukru, 2 lžíce bílého jogurtu, 1 lžička soli, 1 lžička worčestru

Postup přípravy: Celé kuře stáhneme z kůže a vidličkou maso pořádně popícháme. Všechny ingredience důkladně smícháme a vytvoříme tak pikantní marinádu, kterou rozetřeme uvnitř i na povrchu kuřete. Pak kuře položíme na talíř a uložíme na 24 hodin do ledničky. Druhý den kuře rožníme na grilu nebo pečeme v troubě dozlatova (v průběhu pečení poléváme rozpuštěným máslem).

««« Předchozí recept: Lečo po maďarsku Následující recept: Kung-Pao »»»

| 12. 10. 2008 08.47 | Drůbeží maso, Grilování | trvalý odkaz | tisk | 2353x

Chutnal Vám recept Kuře na rožni?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů