Horké třešně - Recepty online

Horké třešně

Suroviny: na 8 porcí: 400 g kompotových třešní, 150 g cukru, 1 l bílého vína, 1/2 l bílého rumu, 1 lžička mleté skořice, 3 ks hřebíčku

Postup přípravy: Z třešní slijeme šťávu a vložíme je do hrnce, přelijeme vínem, rumem a jednou čtvrtinou šťávy z třešní. Přidáme cukr, koření a pomalu zahříváme až máme nápoj horký, těsně před bodem varu skončíme ale nevaříme.

««« Předchozí recept: Čokoládová káva Následující recept: Kakao »»»

| 12. 10. 2008 09.13 | Nápoje | trvalý odkaz | tisk | 1824x

Chutnal Vám recept Horké třešně?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů