Polévka z telecího masa - Recepty online

Polévka z telecího masa

Suroviny: 40g tuku, 80g cibule, 200g telecího masa, sůl, 1 a 1/2 l vody, 100g polévkové zeleniny, 50g čerstvých hub nebo 100g sušených, pepř, zelená petržel

Postup přípravy: Na rozpuštěném tuku zpěníme strouhanou cibuli. Telecí maso umyjeme, umeleme, dáme na zpěněnou cibuli, posolíme a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vypařila, zalejeme vodou a přidáme očištěnou, umytou a nastrouhanou zeleninu, umyté posekané houby, několik zrnek mletého pepře. Vaříme tak dlouho až všechno změkne. Do hotové polévky přidáme nasekanou zelenou petžel.

««« Předchozí recept: Kakao Následující recept: Zelná polévka s klobásou »»»

| 28. 10. 2008 15.37 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 1492x

Chutnal Vám recept Polévka z telecího masa?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů