Pečený bažant - Recepty online

Pečený bažant

Suroviny: 1 bažant, 100g uzené slaniny, sůl

Postup přípravy: Vykuchaného bažanta necháme několik dní na chladném místě odležet, potom ho na sucho oškubeme, očistíme a umyjeme. Posolíme, obložíme plátky uzené slaniny, obvážeme nití, dáme na pekáč, podlejeme vodou a upečeme do červena. Z upečeného bažanta odstraníme nit, nakrájíme na díly a podáváme s dušenou rýží.

««« Předchozí recept: Zelná polévka s klobásou Následující recept: Pečená koroptev »»»

| 28. 10. 2008 15.50 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 5062x

Chutnal Vám recept Pečený bažant?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů