Králičí perkelt - Recepty online

Králičí perkelt

Suroviny: polovina většího králíka nebo celý předek, 3–4 cibule, 8 dkg másla, lžíce sladké papriky, sůl

Postup přípravy: Z masa odstraníme větší kosti a nakrájíme ho na kousky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle do světložluta, potom přidáme papriku a nakrájené maso. Osolíme a necháme chvíli smažit, pak podlejeme polévkou nebo vodou a dusíme pod poklicí do měkka. Můžeme přidat trochu nakrájených zelených paprik a oloupaných rajčat, perkelt bude mít lepší chuť.

««« Předchozí recept: Pečená koroptev Následující recept: Sumec na červeném víně »»»

| 01. 11. 2008 17.41 | Králičí maso | trvalý odkaz | tisk | 1966x

Chutnal Vám recept Králičí perkelt?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů