Zelné karbanátky - Recepty online

Zelné karbanátky

Suroviny: 1/2kg hlávkového zelí, 50g sádla, 100g vařeného uzeného masa, 30g slaniny, 2 vejce, sůl, pepř, strouhanka, olej na smažení

Postup přípravy: Zelí pokrájíme na nudličky a na sádle dusíme do měkka. Vychladlé jemně posekáme, přidáme pokrájené uzené maso, rozpuštěnou slaninu, vejce, sůl, pepř a strouhanku. Všechno spolu dobře zpracujeme, tvoříme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji do růžova. Podáváme s brambory.

««« Předchozí recept: Plněné papriky Následující recept: Zeleninová polévka »»»

| 03. 05. 2008 13.36 | Vepřové maso, Zelenina | trvalý odkaz | tisk | 1083x

Chutnal Vám recept Zelné karbanátky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů