Sumec na červeném víně - Recepty online

Sumec na červeném víně

Suroviny: 1 kg sumce (popř. candáta), sůl, cibule, 1 dl oleje, 1 dl červeného vína, 2 lžíce octa, 2 lžíce mouky, rajský protlak, 4 dl hovězí polévky (nebo z kostí)

Postup přípravy:Ze sumce stáhneme kůži, nakrájíme na porce a trochu posolíme. Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, podlejeme červeným vínem a octem, přidáme trochu soli, rajský protlak, hovězí polévku, hlavu z ryby a vaříme asi 1/2 hodiny. Potom omáčku přecedíme na připravené porce ryby a dusíme do měkka. Urovnáme na ohřátou mísu a obložíme bramborami nebo na máslo opečenými plátky žemlí.

««« Předchozí recept: Králičí perkelt Následující recept: Holštýnský řízek »»»

| 01. 11. 2008 17.46 | Ryby | trvalý odkaz | tisk | 2789x

Chutnal Vám recept Sumec na červeném víně?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů