Pikantní hovězí řízky - Recepty online

Pikantní hovězí řízky

Suroviny: 4 pěkné řezy ze svíčkové, lžíce papriky, pepř, 8 dkg sádla (nebo oleje), sůl

Postup přípravy: Řízky ze svíčkové trochu naklepeme, posypeme paprikou a pepřem a na pánvi v rozpáleném sádle nebo oleji rychle opečeme po obou stranách. Pak je osolíme, podlejeme polévkou nebo horkou vodou a chvíli ještě dusíme pod pokličkou. Hotové měkké řízky podáváme s rýží nebo bramborami.

««« Předchozí recept: Holštýnský řízek Následující recept: Květáková polévka »»»

| 01. 11. 2008 17.53 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 1135x

Chutnal Vám recept Pikantní hovězí řízky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů