Treska na mandlích - Recepty online

Treska na mandlích

Suroviny: 1/2 kg tresky, 75 ml mléka, 1/2 vejce, 75 g hladké mouky, 1/4 lžíce soli, 50 ml olivového oleje, 100 g nasekaných žampiónů, 1,5 lžíce másla, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 50 g mandlí, 1 lžíce pažitky

Postup přípravy: Ušleháme vejce a smícháme s mlékem. Přidáme mouku a sůl. Rozporcovanou tresku obalíme ve vzniklé směsi. Na pánvi rozpálíme olej a rybu krátce osmahneme. Mezitím si připravíme ostatní přísady a na středním plameni je 6 minut povaříme. Rybu přeneseme na talíř a posypeme žampiónovou směsí.

««« Předchozí recept: Rýžový nákyp s filety Následující recept: Makrely na víně »»»

| 22. 11. 2008 19.04 | Ryby | trvalý odkaz | tisk | 1121x

Chutnal Vám recept Treska na mandlích?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů