Makrely na víně - Recepty online

Makrely na víně

Suroviny: 4 menší ryby, 2 cibule, petrželové natě, citrón, 1/8 másla, sůl, pepř, olej, 2 dl vína, hladká mouka

Postup přípravy: Makrely vykucháme, omyjeme, osušíme, pokapeme citrónem, osolíme a mírně opepříme. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Když změkne, přidáme nasekanou petrželku a trochu soli. Směs cibule a petrželky vložíme do vnitřku ryb, obalíme je v mouce a na oleji osmažíme. Pak podlijeme vínem a chvíli dusíme. Můžeme podávat přelité výpekem s brambory.

««« Předchozí recept: Treska na mandlích Následující recept: Fazolový šoulet »»»

| 22. 11. 2008 19.07 | Ryby | trvalý odkaz | tisk | 1725x

Chutnal Vám recept Makrely na víně?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů