Fazolový šoulet - Recepty online

Fazolový šoulet

Suroviny: 200 g barevných fazolí, 150 g velkých krup, 60 g sádla, 1 velká cibule, 1 lžíce hladké mouky, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř

Postup přípravy: Předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme. Zvlášť s kouskem sádla uvaříme kroupy, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem z fazolí a povaříme. Přidáme fazole s kroupami, ochutíme česnekem utřeným se solí a pepřem, dobře promícháme a prohřejeme. Podáváme s pečeným vepřovým žebírkem a doplňujeme salátem z kysaného zelí, sterilovanou červenou řepou nebo sladkokyselou okurkou.

««« Předchozí recept: Makrely na víně Následující recept: Vaječný koňak »»»

| 22. 11. 2008 19.11 | Luštěniny | trvalý odkaz | tisk | 1529x

Chutnal Vám recept Fazolový šoulet?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů