Hnědá omáčka - Recepty online

Hnědá omáčka

Suroviny: 30g mouky, 30g másla, lžíce cukru, masový vývar, zázvor, sůl

Postup přípravy: Do hrnce dáme kousek másla a lžíci cukru a necháme rozpálit. Přidáme trochu mouky a uděláme řídkou hnědou jíšku, do které dolijeme hovězí vývar. Ochutíme ho troškou zázvoru.

««« Předchozí recept: Rajská chilli omáčka Následující recept: Vepřové nudličky se sladkokyselou omáčkou »»»

| 03. 12. 2008 12.28 | Omáčky | trvalý odkaz | tisk | 5140x

Chutnal Vám recept Hnědá omáčka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů