Bramborové pečenky - Recepty online

Bramborové pečenky

Suroviny: 600g brambor, 120g hladké mouky, 3 dl mléka,, 1 vejce, cukr, mletý pepř, tuk na opečení, sůl

Postup přípravy: V části mléka rozšleháme vejce s hladkou moukou. Přidáme zbylé mléko a necháme chvilku odstát. Vmícháme uvařené, oloupané, jemně nastrouhané brambory, sůl, mletý pepř a špetku cukru. Naběračkou vkládáme těsto na lívanečník s rozehřátým tukem a opékáme po obou stranách dozlatova. Podáváme k pečenému vepřovému masu, nebo ve větších dávkách jako bezmasý pokrm s brusinkovým džemem.

««« Předchozí recept: Bazilejská polévka se sýrem Následující recept: Čokoládový pudink »»»

| 03. 12. 2008 12.42 | Bramborové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1754x

Chutnal Vám recept Bramborové pečenky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů