Polévka s mletým masem - Recepty online

Polévka s mletým masem

Suroviny: 1/4 kg hovězího masa, 1,5 l vody, 1 cibule, pepř, sůl, 20 g tuku, 20 g hladké mouky, 2 dl mléka, 1 žloutek

Postup přípravy: Hovězí maso umyjeme, zalejeme studenou vodou, přidáme očištěnou cibuli, několik zrnek pepře a pomalu vaříme pod pokličkou do měkka. Tuk rozpálíme, přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalejeme vývarem z masa, osolíme a dobře povaříme. Uvařené maso zalejeme a dáme do polévky. V mléku rozmícháme žloutek a nalejeme do polovychladlé polévky. Podáváme s opraženými kostičkami housky.

««« Předchozí recept: Ovesná kaše po Jihočesku Následující recept: Polévka z vepřových jater »»»

| 26. 01. 2009 21.07 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 3384x

Chutnal Vám recept Polévka s mletým masem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů