Játrové knedlíčky - Recepty online

Játrové knedlíčky

Suroviny: 100g jater, 1 vejce, pepř, sůl, stroužek česneku, 20g cibule, majoránka, 20g hrubé mouky, strouhanka

Postup přípravy: Játra umyjeme a umeleme. Přidáme vejce, pepř, sůl, strouhaný česnek a cibuli, majoránku, mouku a všechno dobře zpracujeme. Podle potřeby přidáme strouhanku. Necháme stát a potom tvoříme malé knedlíčky, které zaváříme do vařící polévky.

««« Předchozí recept: Dršťková polévka II Následující recept: Hovězí dušené na zelené paprice »»»

| 13. 02. 2009 11.57 | Polévky, Přílohy | trvalý odkaz | tisk | 2052x

Chutnal Vám recept Játrové knedlíčky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů