Hovězí dušené na zelené paprice - Recepty online

Hovězí dušené na zelené paprice

Suroviny: 400 g hovězího masa, 40 g sádla nebo oleje, 80 g cibule, 4 zelené papriky, sůl

Postup přípravy: Umyté hovězí maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Na rozpáleném sádle plátky rychle opečeme a přidáme očištěnou, na drobno pokrájenou cibuli, sůl, podlejeme hovězí polévkou nebo horkou vodou a přikryté pomalu dusíme. K polodušenému přidáme očištěnou, umytou a na nudličky nakrájenou zelenou papriku a udusíme do měkka. Podáváme s brambory a salátem z rajčat.

««« Předchozí recept: Játrové knedlíčky Následující recept: Hovězí s houbami a smetanou »»»

| 13. 02. 2009 12.02 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 910x

Chutnal Vám recept Hovězí dušené na zelené paprice?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů