Vepřové řízky s hořčicí - Recepty online

Vepřové řízky s hořčicí

Suroviny: 1/2 kg vepřového masa z plecka, 40 g sádla, 50 g cibule, pepř, hořčice, sůl, 20 g mouky

Postup přípravy: Vepřové maso rychle umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme, posypeme pepřem, potřeme hořčicí, posolíme a na rozpuštěném sádle po obou stranách opečeme. Přidáme očištěnou a nastrouhanou cibuli, trochu osmažíme a podlejeme horkou vodou. Přikryté pomalu udusíme. Hotové zaprášíme moukou, necháme povařit a podáváme s brambory.

««« Předchozí recept: Hovězí s houbami a smetanou Následující recept: Vepřové kotlety na kmíně »»»

| 13. 02. 2009 12.13 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 2060x

Chutnal Vám recept Vepřové řízky s hořčicí?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů