Vepřové přírodní řízky - Recepty online

Vepřové přírodní řízky

Suroviny: 1/2 kg vepřového masa z kýty, sůl, hladká mouka, 40 g sádla, 40 g cibule, pepř

Postup přípravy: Vepřové maso rychle umyjeme, nakrájíme na řízky, trošku naklepeme, posolíme a obalíme v mouce. Na rozpáleném sádle je zprudka opečeme po obou stranách. Přidáme nastrouhanou cibuli, pepř, podlejeme horkou vodou a přikryté pomalu dusíme, až změknou. Podáváme s dušenou rýží nebo brambory.

««« Předchozí recept: Vepřové kotlety na kmíně Následující recept: Svíčková pečeně na smetaně »»»

| 13. 02. 2009 12.20 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 4685x

Chutnal Vám recept Vepřové přírodní řízky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů