Biftek s anglickou slaninou - Recepty online

Biftek s anglickou slaninou

Suroviny: 600 g hovězí svíčkové, 60 g oleje, sůl, pepř, 80 g anglické slaniny, 4 vejce, kečup, 80 g ementálu

Postup přípravy: Dobře odleželou a odblaněnou svíčkovou rychle umyjeme, nakrájíme na silnější plátky, trošku naklepeme, upravíme rukou do původního tvaru, posolíme, popepříme a na rozpáleném oleji upečeme po obou stranách. (Každou stranu opékáme asi 4 minuty). Do oleje přidáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu a spolu s masem opečeme. Opečené bifteky a slaninu vybereme, do oleje rozklepneme po jednom vejci a opečeme po obou stranách. Bifteky upravíme na mísu, dáme na ně opečenou slaninu, opečená vejce, trochu polejeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a polejeme olejem, ve kterém jsme maso opékali. Podáváme s opečenýmí brambory a salátem z rajčat.

««« Předchozí recept: Roštěnka se sýrem Následující recept: Vepřové pečené s česnekem »»»

| 23. 02. 2009 09.53 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 932x

Chutnal Vám recept Biftek s anglickou slaninou?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů